Bel ons 072-5317189

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veel gestelde vragen

Om het voor u makkelijk te maken hebben wij de vragen in de volgende categorieën ingedeeld:

Betaalmethodes

PStoys.nl maakt gebruik van Buckaroo Online Payment Services.
Buckaroo Online Payment Services is de z.g. Internet-kassa waar onze site gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling.

iDEAL (de betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd)
Betaal snel, veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO).

AfterPay Veilig achteraf betalen
AfterPay voert voor PSToys.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Paypal
Betaal snel, veilig, vertrouwd en gemakkelijk met Paypal.
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd. PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Overboeken
U maakt de betaling over via internetbankieren.
Hou er rekening mee dat als u voor deze optie kiest, uw bestelling verzonden word op het moment dat de betaling op ons bankrekeningnummer is bijgeschreven.

Verzending / Afhalen

Hoe snel heb ik mijn producten thuis?
Wanneer je de bestelling voor 15:00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Normaliter ontvang je deze dan de eerst volgende werkdag. Mits PS Toys uw betaling heeft ontvangen via bankoverschrijving of iDeal of Paypal en de door u bestelde producten voorradig zijn bij PSToys. Wanneer de producten niet voorradig zijn, dan zal PS Toys u hiervan op de hoogte stellen en een indicatie geven van de verwachte levertijd.

Verzendkosten
Wij versturen de meeste pakketen met Post NL
Al onze producten worden volgens de pakkettarieven (€4,95/€8.95) van POST NL bij u aangeboden. Pakkettarieven naar Belgie vanaf €8,95

Afhalen
Afhalen is mogelijk LET OP enkel op afspraak, Neem met ons contact op voor een afspraak op 072-5317189.

Vragen over uw bestelling

In Behandeling
Wat wordt er nog verwerkt?.
Als uw bestelling op In Behandeling staat dan wordt de bestelling in het magazijn verzameld. Het komt wel eens voor dat een artikel tijdelijk niet meer in voorraad is. Onze afdeling inkoop zorgt er voor dat onze voorraad zo snel mogelijk weer aangevuld wordt. Als dit langer dan 5 werkdagen (1 week) gaat duren dan wordt u hier doorgaans van op de hoogte gesteld.

Er zit een fout in mijn ontvangen bestelling. Wat nu?
Stuur een mail of bel ons en vermeld het volgende:
uw ordernummer, eventueel foutief geleverde artikelen en/of ontbrekende artikelen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat deze fout zo snel mogelijk en uiteraard kosteloos voor u opgelost wordt.

Krijg ik een BTW factuur bij mijn bestelling?
De BTW factuur wordt direct bij de email bevestiging van uw bestelling verzonden.
Tevens kunt u, als u ingelogd bent, van al uw vorige bestellingen eenvoudig de facturen downloaden voor uw administratie. De facturen hebben een .pdf formaat, hier heeft u Acrobat Reader voor nodig.

Klachten
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar onze klantenservice. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webshop Keurmerk of Stichting WebwinkelKeur.

Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC) of via het ODR platform welke te vinden is op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren

Procedure beschadigde artikelen:
Indien u een beschadigd artikel heeft ontvangen of een (onder)deel defect is
neem dan contact op met onze klantenservice of vul het formulier in. Wij bespreken met u hoe het probleem verholpen kan worden.

Retourneren van gekochte artikelen (Herroepingsrecht)
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonderopgave van reden te annuleren.
Dit is uiteraard geen probleem, want bij PSToys.nl staat garantie en service hoog in het vaandel! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terugsturen. U ontvangt dan uw geld terug, inclusief verzendkosten. De kosten (€6,95 via PostNL*) van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor uzelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen.

*Bij standaard afmetingen, zie website PostNL voor meer informatie.

Procedure van retour sturen.
Bij het retour zenden van artikelen die besteld zijn via onze webshop, geldt de volgende procedure:
1) Neem contact op met de klantenservice om een retourformulier aan te vragen of download deze hier.
2) Vul het retourformulier in zijn geheel in.
3) Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in één verpakking.
4) Ga naar het postkantoor en verzend het pakketje naar ons adres:

PS Toys
t.a.v. afdeling Retouren
Dulleweg 38
1721PM Broek Op Langedijk

5) Bewaar het verzendbewijs zorgvuldig.