Bel ons: (+31) 072-5317189

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Keezbord

Een gezellige avond met het keezbord

Het keezbord is ideaal voor een gezellige avond met het gezin. U bent vast wel bekend met het spel mens-erger-je-niet. Keezen heeft wel iets weg van dit erg bekende spel. Het keezen is in onze ogen echter nog leuker! Bij het keezbord wordt er namelijk ook gebruik gemaakt van kaarten. Deze kaarten maken het spel net iets veelzijdiger. Dit spel is iets minder bekend dan mens-erger-je-niet, maar onze ervaring is dat de meeste mensen dit spel prachtig vinden om te spelen. Vooral in gezinnen met kinderen zorgt dit spel voor uren van vermaak.

Hoe werkt het keezbord?

Om te kunnen keezen heeft u naast het keezbord ook een kaartspel nodig. De jokers worden niet gebruikt tijdens het keezen en zullen dus uit het kaartspel moeten verwijderd. Net als bij mens-erger-je-niet is het bij het keezen de bedoeling dat elke speler zijn eigen pionnen in het eigen thuishonk krijgt. Bij het keezen wordt er in teams gespeeld. Hierbij werkt u samen met de speler die tegenover u zit. Wanneer een speler zijn eigen pionnen in het thuishonk heeft kan de speler verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot. Aangezien u samen met uw teamgenoot speelt is het niet verstandig om zijn pionnen van het bord af te gooien.

Het keezbord is geschikt voor iedereen, voor jong en oud. Het is erg leuk om dit te spelen met het gehele gezin. Er zijn verschillende borden te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld borden waar ruimte is voor vier spelers, er zijn echter ook varianten waar ruimte is voor tot wel acht personen. Welk bord u het beste kunt aanschaffen ligt natuurlijk aan met hoeveel spelers u wilt gaan spelen. Wij kunnen u wel aanraden om eens een keer te keezen met acht personen, dit is namelijk ontzettend leuk om te doen!

Waar schaft u een keezbord aan?

Een keezbord kunt u op verschillende plekken aanschaffen. Wij kunnen u erg aanraden om dit te doen via onze website. Bij PS Toys verkopen we veel leuke spellen, waaronder dus ook keezborden. U heeft bij ons veel keuze aan verschillende borden. Zo kunt u kiezen voor een bord van kunststof, maar ook voor een bord van hout. U kunt nog jaren plezier hebben met deze borden. De meeste borden worden inclusief keezkaarten geleverd. Op deze manier hoeft u geen apart kaartspel aan te schaffen voordat u kunt gaan keezen.