Bel ons: (+31) 072-5317189

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Keezenspel

Een keezenspel aanschaffen zal gegarandeerd plezier opleveren!

Bent u al bekend met het keezenspel? Dit is een leuk bordspel dat gespeeld wordt met een kaartenspel. Belangrijk is wel dat u van tevoren eerst de jokers uit het kaartspel verwijdert. Bij het keezenspel is het de bedoeling dat de speler alle pionnen in zijn eigen thuisbasis krijgt. U heeft bij dit spel eigenlijk dus hetzelfde doel als bij mens-erger-je-niet. Wat is dan het verschil tussen deze twee spellen? Bij het keezenspel gebruikt u een kaartenspel, terwijl u bij mens-erger-je-niet een dobbelsteen gebruikt. Het keezen is in onze ogen net iets leuker, aangezien u hier ook een aantal speciale kaarten heeft. Op deze manier gaat het keezen niet snel vervelen!

De speciale kaarten in het keezenspel

Het keezenspel heeft zes bijzondere kaarten, namelijk de Aas, de Heer, de Boer, de Vrouw en de nummers 4 en 7. Waar u bij de andere kaarten simpelweg het aantal stappen zet dat gelijk is aan de waarde van de kaart, ligt dat bij de genoemde kaarten net iets anders. Bij de Heer kunt u een pion opzetten, bij de Aas kunt u hier ook voor kiezen, maar kunt u ook besluiten om een stap vooruit te zetten. Wanneer u een vrouw inzet kunt u 12 stappen vooruit nemen. Waar u met vrijwel alle kaarten stappen vooruit neemt, ligt dit bij de 4 anders. Bij deze kaart moet u namelijk 4 stappen achteruit nemen. De laatste speciale kaart is een 7. U kunt in dit geval kiezen om 7 stappen vooruit te nemen met één pion, maar u kunt ook kiezen om de waarde op te splitsen en twee pionnen vooruit te zetten. Deze speciale kaarten maken het spel in onze ogen nog net iets leuker dan mens-erger-je-niet.

Het keezenspel is goedkoop, maar zal veel plezier opleveren!

Het keezenspel is ver van duur. Het spel zal heel wat avonden plezier opleveren. Wanneer u gaat kijken hoeveel uren vermaak het bord oplevert is het bord natuurlijk al helemaal erg goedkoop.. De borden op onze website zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt hier verschillende borden van verschillende materialen aanschaffen. Let wel op dat er borden voor verschillende aantallen spelers te verkrijgen zijn. Een groot bord biedt ruimte voor tot wel acht spelers! Het grote voordeel van de spellen die op onze website verkocht worden is dat de meesten inclusief kaartspel geleverd worden. Wij hopen dat ook u tevreden bent met ons aanbod spellen.